Tiden

| Postat i: om mig
0
Shit vad tiden går, det är redan onsdag och det är bara 4 dagar så har veckan gått. Det är otroligt vad fort tiden går. Och på tal om tid så är det sjukt vad fort jag har utvecklas. Det tycker jag är riktigt häftigt & coolt. Men något som också är läsktig med tiden är att jag snart ska stå på helt egna ben, och kunna fortsätta träna själv. Men jag hoppas att krister ( min PT) kommer fortsätta villja hjälpa mig fast jag flyttar, hjälpa mig med att komma mes tips och råd. Även kunna svara på mina fårgor så gott han kan.  Men jag är så otroligt tacksam över att han få han tips,råd och hjälp nu så jag förhoppnings vis kan klara mig sen på egna ben.    
bild från googel 
 
 
 

Måndag

| Postat i: Allmänt
0
Nu är det måndag och det innebär en ny vecka med nya utmaningar och nya kunskaper.   Det blev tyvär inga promenader för mig i helgen som jag hade tänkt. Men jag istället så har jag bestämt att jag går dom nu i veckan och i helgen istället. Att jag försöker att gå ut och gå 3 gånger den här veckan + helgen + mina 2 tränings pass som jag har i veckan. Så det blir  5 tränings pass i veckan. Jag hoppas att jag kommer fixa det, eller jag vet att jag kommer klara det. Nu är det dax att lägga in en högra växel om jag ska nå mitt mål. Jag har lite andra saker  på gång som jag kanske ska göra. Men jag berättar det senare när jag vet mer. 
 
 

Helg

| Postat i: träning
0
Äntligen så är det fredag och det innebär att det är helg, och just denna helg så har jag tänkt mig på att jag ska ut och röra på fläsket. Har nämligen bestämt mig för att jag ska ut och promenera minst  3 promenader på 1 timme ungefär. Men sen så kommer det bli en lugn helg för mig. Jag tränar som sagt inget på helgerna, utan det är bara på veckorna.  Men jag har nu tänkt att försöka få in promenader på helgerna  och sen så småning om kanske på veckorna också. Vill man att det ska hända något så får man få tag i det. Det finns ingen som kan göra jobbet åt en utan man får jobba själv! 
 
 
 
 

gårdagens träning

| Postat i: Allmänt
0
Igår så gjorde jag mitt andra tränings pass för veckan och det sista också. Igår så gick det också så himla bra. vilken känndes hur skönt som helst! jag blir bara mer taggad. Igår var det cirkel träning med johanna och linnea. 
 
På första stationen så körde vi:
- arm hävning
- box säk
- vikt över huvudet. 
 
andra stationen så körde vi:
- box säk
- pilates boll mage 
-  w
 
tredje stationen så körde vi.
- box 
- sitt rod 
-  står på alla 4 och sträcker ut höger arm och vänster ben osv 
 
fjärde stationen så körde vi: 
- box
- rygg körl
- triseps multi
 
på femte stationen så körde vi:
- alla mot väggen och stå i 90 grader 
- alla squats 
- alla cykla alltså vi ligger ner och sen cyklar 
 
 
 
 

Dag 1

| Postat i: om mig
0
Mina mål just nu är att jag ska komma igång ännu mer med träningen så jag kan till slut kan stå på egna ben och klara mig själv och att kunna utöka dagarna.  Sen  är det självklart att jag ska lära mig ännu mer om träning och hälsa till exempel lära mig att äta mer hälso sammare mat, och äta mer regelbunder och lära mig äta efter hur jag tränar. Det är mina mål som är just nu. 
 
 
Mina mål senare är att jag ska ha kommit ner till den vikt jag vill. Sen att det ska börja synas att jag har ordentligt att jag har muskler.  Jag har en mål bild i mitt huvud hur jag vill att min kropp ska se ut. och jag vet att det ligger mycket hårt arbete bakom det. Men jag kommer att lyckas. Man måste börja någonstans. Men sen att jag ska äta bra och hälsosam mat. Man kan egentligen säga att mina mål senare handlar  om att utveckla dom mål,tankar och funderingar som jag har kring dom mål som är nu. 
 
 

första tränings passet för i veckan

| Postat i: träning
0
God morgon alla morgon pigga läsare
 
Igår så kickade jag igång veckan med ett tränings pass, det första för i veckan.  Det gick faktiskt fruktansvärt bra för att vara jag tycker jag ändå. Sen så hade jag haft ett uppehåll på en vecka också när det var lov. Så det känns skönt att få komma igång igen med träningen och sen att se vilken utvekling jag faktiskt har gjort på den korta tiden jag har börjat att träna! Vilket gör mig ännu mer peppad till att fortsätta.   Men över till träningen igår. 
 
Jag började med att gå på löpbandet i i 15 minuter på farten 5,5 - 6  och lutningen 4-6 jag pendlade där i mellan också. Sen gick det över till övningarna. Kommer dock inte ihåg vilken övning som jag gjorde när så jag skriver dom bara. 
 
- Kissande hunden 
- Ben spark 
- Utfall 
- Armhävningar 
- Framåtböjd hantel lyft åt sidan
- Hantellyft åt sidan fast sitandes på en stol 
- Diagonalen ( man står på alla 4 och sen så sträcker man höger ben ut och sen vänster arm samtidigt.)
-  har ingen aning om vad den övningen heter men jag skulle iallafall "sitta" på en stol, eller jag skulle ha rumpan ungefär 1 cm åvanför stolen och sen ströcka ut armarna och sen sakta resa mig upp utan att sätta mig. Men när jag satt mig på stolen så gjorde jag om det. 
 
Det kan vara någon fler övning men jag kommer inte på dom nu iallafall. Men jag av slutade passet med att gå på löpbandet igen i 10 minuter. 
 
 

10 dagar

| Postat i: om mig
0
Nu har jag tänkt att köra en 10 dagar sak. Jag har gjort det på mina andra vanliga bloggar men nu tänkte jag att jag skulle köra den här istället. Men nu kommer det vara om träning och hälsa. 
 
Dag 1 - mina mål nu och senare 
Dag 2 -  i min tränings väska 
Dag 3 -  favorit muskel att träna 
Dag 4 -  varför jag har börjat träna 
Dag 5 -  min dröm kropp
Dag 6 -  pepp musik 
Dag 7 -  tränings tips 
Dag 8 - tips på tränings tidningar 
Dag 9 -  tränings kläder 
Dag 10 -  att tänka på 
 
 

nu är jag tillbaka

| Postat i: Allmänt
0
Nu är jag tillbaka igen efter ett längre uppehåll.  Under det här uppehållert så har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Jag har givet vist tränat och så men det har vart mycket annat som har gjort att jag har glömt den här bloggen helt och hållet nu ett tag. Men nu är det ändring på det. Jag kommer börja blogga igen ordentligt så det blir lite fart och fläkt igen.  Så nu hoppas jag att kommentarerna kommer börja komma in och att det är fler som vill läsa. 
 
 

Follow on Bloglovin