vill ha

| Postat i: insperation
0
åååå, det finns så otroligt mycket jag vill ha inom tränings kläder. Varför vet jag inte men jag blir så himmla taggad när jag har nya kläder. Många tycker att man ska komma igång med träning innan man kan skaffa sig saker och sånt. Men jag tcker inte det. Jag tycker att man ska skaffa det när man börjar med träning. För jag fungerar iallafall så att  jag tycker att det är roligare och man blir mer taggad. 
 
Det  här är ett par godingar som jag verkligen vill bara  ha till vilket prsis som helst. Så snart är dom i min garderob också. 
 

första tränings passet

| Postat i: träning
0
Hejsan, igår så drog jag igång mitt tränings program med en promenad som jag ska. Jag gick ungefär 3 kilometer fast på en dålig tid. Jag är inte nöjd men min prestation under promenaden. Men det kan bero på att jag inte orkar så mycket för att jag är sjuk och att jag är extremt väldigt otränad. Men det ska ändras på nu. I morgon så så står det styrketräning på schemat. Får se hur det går, men jag ska pressa mig till max och se hur mycket jag orkar. Men samtidigt så måste jag ta det lugnt efter som jag fortfarande inte är hundra frisk än. Men taggad är jag iallafall.
 

Imorgon

| Postat i: Allmänt
0

Hejsan alla glada kvälls läsare.

Tänkte bara meddela att i morgon så börjar allvaret. Då kör jag igång med träning och kosten på allvar! Så då kommer den här bloggen att börja mer på allvar! Så då får ni hålla koll :)


hjäp

| Postat i: tips
1
Är det någon där ute som vet av någon bra affär som säljer bra sport bh:ar som inte är allt för dyra?
 

nu jädrans

| Postat i: Allmänt
0
Nu har jag bestämmt mig att jag inte kan hålla på så här längre, jag kan inte hålla på att små äta, kan inte äta ordentligt med mat klockan 1-2 på nätterna det fungerar inte och sedan bara sitta inne. Utan nu ska jag börja träna regelbundet, äta regelbundet och sen sluta små äta. Det finns inga ursäkter längre för det utan det är bara att köra nu. Jag vill kunna vara stolt över min kropp och inte behöva skämmas över hur jag ser ut. Så hejdå till mitt gammla liv och hejdå till alla dom dåliga perioderna och sedan så säger vi hej till allt det posetiva. 
 
 

dålig tid

| Postat i: Allmänt
0
just nu så har jag hamnat i något dålig period, inget går framåt utan det går antingen bakåt eller framåt. Så bloggandet ligger lite åt sidan tills jag har börjat komma igång. Jag kämpar hela tiden för att komma på saker för att jag inte ska hamna i en sån period som jag är i nu. men det går inge vidare. Men skriver mer när jag har kommit igång :)

Follow on Bloglovin