nu är det dax igen

| Postat i: kost
0
Nu tänker jag göra att nytt försök med att ta bort sockret. Men jag kommer inte gå ut så hårt som jag har gjort dom andra gångerna  utan nu ska jag börja med att läsk,saft,godis och gofika. Sen får jag se hur det går. Ska börja med det en veckan och sen får jag se om jag lägger till något nästa vecka. Det vill säga nästa fredag. Så nu får ni önska mig lycka till. 
 
 
 
 
 

lördags promis tr

| Postat i: träning
0
Jag är så sjukt nöjd över mig själv. Det är kul att mina små promenader som jag brukar göra ibland  verkligen har gett resultat nu. Jag blir verkligen glad och känner bara att jag vill fortsätta nu när man ser resultat. Förut så har det känns tungt för jag har inte sett något resultat men nu har jag gjort det. Det märktes och känndes idag på dagens promenad som jag inte hade planerat att det skulle bli så här lång och verkligen inte skulle gå så här bra. Dagens promenad slutade på 9,92 km och tog för mig ungefär 1 timme och 48 minuter.  Visst jag gick inte allt i ett svep utan jag tog lite pauser här och var med min promenad kompis som blev elin som hängde på en stund. Tack så grymt mycket att du vilje följa med.  Jag tog dock inga bilder under tiden men det får jag göra nästa gång men nu väntas en durch och frächa tills sig lite så man inte behöver ha på sig tränings kläder. 
 
 

problem

| Postat i: träning
1
Jag hoppas att det finns någon där ute som man hjälpa mig med några problem som jag har stöt på.  I mitt tränings program som jag har så står det att på onsdagar så ska jag gymma lätt i 45 minuter. Men det är så att jag vet inte vad jag ska göra har inga övningar eller något alls, men jag har appar i mobilen som kanske kan hjälpa mig. Ett annat problem är att jag har inga grejer att använda mig ut av, tillexempel jag har inget gymkort, inga hantlar eller något sånt som man kan använda sig av. Eller jag har en pilatesboll för som som är 1,60  och där ikring. ( men det kanske inte gör något?)  men annars så har jag inget.  Så det jag skulle behöva är tips på vad man kan göra för övningar med en pilatesboll och andra övningar som man kan göra hemma för att träna styrketräning. Ni kan också få ge bra tips på vad man kan köpa för grejer som man kan använda sig av hemma. Men jag är en absolut nybörjare på att träna så jag vill inte köpa hur mycket som helst och sedan så använder jag inte det.  Men det största problemet som jag har är den där tröskeln till att göra något, Jag kan vara hur taggad som helst men sen så blir det inte för att jag inte orkar eller att det blir för jobbigt eller vad som helst. Så det är också en sak som jag skulle vilja ha hjälp med. Hur kommer man över den där tröskeln så man faktiskt gör något och inte skjuter upp det hela tiden för det är något som jag verkligen är expert på.  Och sedan hur ska man göra så att träningen blir roligt ? Det är också något som jag skulle vilja ha hjälp med. 
 
Det är dom här apparna som jag har. 
 
 
 

första tränings passettr

| Postat i: kost, träning
0
Hejsan alla glada människor! 
 
 
Igår så drog jag igång med träningen och lite andra bra saker. Men första tränings passet gick lite segt och trögt. Men det var roligt att jag fick med mig min lilla syster på promenaden. Vi gick ungefär 4 km. Men jag är ändå nöjd med min prestation men tanke på hur min livs stil ser ut.  Sen så var det första dagen då jag tog bort lite saker och slutade med vissa saker. Det däremot går lite trögare.  Men jag ska kämpa på. 
 
 

jag lever

| Postat i: Allmänt
0
Tänkte bara meddela om att jag lever fortfarand, och jag vet inte varför jag bara la av med träningen. Första veckan gick siså där, jag klarade nästan den första veckan. Men det som var det största problemet då var kosten, jag försökte verkligen men tydligen så kömpar jag inte lika mycket som min hjärna säger att jag vill. Jag gör inte så som min vilja och hjärna säger. sen så faller jag extremt för små saker. vet jag att det finns godis, läsk eller något annat så faller jag. Det är så extremt svårt för mig. Men jag är ändå extremt tacksam över att jag har min fina familj och mina vänner och pojkvän som stöttar mig och ger mig tips och råd hur jag ska göra. Utand dom vet jag att det här hade verkligen aldrig fungerat.   Men nu så har jag verkligen  bestämt mig att den veckan då skolan börjar så drar jag igång med allt. Då kör jag igång med träning och kost. För då är jag på hemmaplan, sedan så kan jag ta hjälp av fler och sedan så är det lättare att komma in i rutiner då än när det är sommarlov. Så nu ska jag bara njuta av dom sista dagarna av mitt sista sommarlov som jag någon sin kommer att ha.  Så nu till hösten dra jag igång och då kommer bloggen vara mer levade och då kommer det finnas mer att läsa om. 
 
 

Follow on Bloglovin