tränings program tr

| Postat i: träning
0
Så nu har jag hittat ett tränings program som jag tänkte dela med er. Jag hittade det på internet så det är inte jag som har kommit på det. Tränings programmet är lagt upp i 12 veckor för nybörjare vilket jag verkligen är. 
 
tränings program vecka 1-4 
måndag - promenad 30- 45 minuter 
tisdag - vila
onsdag - lätt styrketräning 45 minuter
torsdag -promenad 30 - 45 minuter 
fredag - vila 
lördag - promenad 60- 90 minuter 
söndag - vila 
 
 
vecka 5- 12
 
måndag - snabb promenad/lätt joggning 30 - 45 minuter
tisdag - styrketräning 60 minuter
onsdag - vila
torsdag - snabb promenad/lätt joggning 30 - 45 minuter
fredag - vila 
lördag - lång promenad 90 minuter 
söndag - vila  
 
 

tips på nyttiga gosaker

| Postat i: kost, tips
0
Jag har hittat ett recept på proteinbars på instagram som jag tänkte tipsa er om. Jag har inte provat dom man jag ska defenetift göra det. 
 
 
proteinbars 
ugn: 175 grader 
20-25 minuter 

2 st äggvitot
1/2 banan
1/2 dl solroskärnor 
1/2 dl linfrö 
1 dl casheavnötter 
1/2 dl krossadesesamfrö
1 1/2 dl fibrehavregryn 
2-3 msk kakao 
1 dl potenpulver eller smal
 
Gör så här:
 
hacka nötterna,mosa bananen. blanda ihop allt och smeta ut allt på en plåt med bakplåtspapper eller gör färdiga bars direkt, sen in i ungnen i 20- 25 minuter. 
 
som jag skrev i början så hittade jag det här på instagram, här kommer hennes blogg som ni kan kolla in om ni vill. www.sandraaasliv.blogg.se 

regelbundet

| Postat i: kost
1
God morgon alla morgon pigga läsare!
 
Vaknade med tuppen kan jag verkligen lova er, vaknade kanske för ungeför 20 minutersedan. För i vanligafall så brukar jag kanske sova till 11-12 om dagarna och då har ju hela dagen gått ju. Så nu sitter jag vida köksbordet och ska få i mig frukost som jag brukar vara dålig på att äta.  Sedan så bär det av ut  för en morgon prommis med felix(hunden). Efter det så blir det att ligga utr och sola tror jag hela dagen. 
 
Men nu till det jag skulle komma till. Hur viktigt är det att man äter regelbundet och att man inte tar någor extra under tiden tills nästa måltid?  Sen hur viktig är frukosten?
Sedan vill jag gärna ha  många och bra tips på bilig och mer hälsosam frukost. Jag vill även ha tips på hur man kan komma ihåg att äta frukost varje dag. För det är också något som jag är dålig på. Sen en annan fråga, hur viktigt är det men regelbunden tider när man ska gå ner i vikt? hur hjälper det till?
 
så här kan en frukost se ut för mig. oboy och macka. 
 

| Postat i: Allmänt
0
Nu är hedern klar och uppe. Det är bara små saker som ska fixas så är desigen helt klar och jag är helt nöjd. Hoppas att ni också tycker att det blev bra. Men det blir mer bloggning  imorgon. 
 
 
 
 

min första inlägg

| Postat i: om mig
0
Det här kommer vara min träning/hälso blogg som jag  nu har startat. Så det är nog ganska lätt att förstå vad den kommer att handla om. Men ändå så kommer jag dra upp det för er vad den kommer att handla om. Den här bloggen kommer bara handla om mig och min vikt kamp. Den kommer också att handla om hälsa och träning.  Jag kan säga det redan nu att jag kan in princip inget så det ska bli kul att lära mig saker. sedan så är jag ingen vältränad tjej någon stans och kan inget heller om träning. Men det är något som ska ändras på med hjälp av den här bloggen och av er kanske. Varför jag gör den här bloggen är för att jag vill kunde visa andra att det går att ändra på sig, från att vara en riktig soffpotatis till att faktiskt tycka att det är roligt med kost och träning. Sen är det också för att jag ska hjälpa mig själv med imn vikt kamp. Jag vet inte hur många försök jag har gjort tidigare för att gå ner i vikt. Jag har provat att bara äta pulver grejs som mat, jag har försökt att ta bort allt socker, jag har försökt med andra dieter. Jag har även under 8-9:an försökt att svälta mig ner i vikt, vilket jag lyckades med men det eskalerade bara och blev tillslut en ätstörning.  Men med dom så kanske jag bara har lyckas med ett par dagar sen kommer det där förbannade socker suget som är den största boven till att jag inte har klarat det och förstör för mig och då tappar jag energin till att fortsätta, sen så sätter jag förstora mål/krav på mig som gör att det blir för tungt och jobbigt för mig.  Mitt mål med den här bloggen är att jag ska bli mer hälsosamm, ska få igång ett regelbunndet tänande och faktiskt tycka att det är roligt. Sedan så ska jag också gå ner i vikt som är mitt största mål!
 
Så nu vet ni lite kort om olika saker. Jag vill gänra ha tips och idér av er. Men sen vill jag att ni ska komma ihåg att det här är min vikt kamp och inte eran! 
Så nu börjar resan!
 

Välkommen till min nya blogg!

| Postat i: Allmänt
1

Mitt första inlägg.


Follow on Bloglovin