utmaning

| Postat i: träning
0
Hejsan alla morgon pigga läsare 
 
Min utmaning som jag har med mig själv går faktiskt bra. Men det är fruktansvärt jobbigt och tungt med det är ändå kul och roligt efter som jag har redan börjat se resultat vilket känns hur kul som heltst. Men nu är jag uppe i dag 6 och då ska jag göra 75 stycken squat så det är bara att fortsätta kämpa vidare.Ser dock inte framemot att sista dagen då man ska göra 250 stycken. 
 
 

Socker

| Postat i: kost
0
Jag blir alldeles  galen på det här sockret! Som jag har skrivit tidigare i ett inlägg att jag jag skulle ta bort läsk och godis men jag kan meddela att det inte alls har gått bra! Jag har druckit läsk och ätit godis om vart annat. Så jag behöver verkligen hjälp med tips hur jag ska kunna klara av att ta bort det. 

Träningen igår

| Postat i: träning
0
Igår var det onsdag och det innebär att det är gym dax hos krister med johanna. Igår så var det intervall träning som gällde. Intervall träning kanske inte är det som jag tycker roligast och det som jag kanske inte är så bra på. Men det gick iallafall bra. Jag tog i så mycket som jag kunde, och jag tog igenom hela passet. Vilket jag är stolt över och glad. Så nu taggar jag nästa onsdag. 
 
Jag gjorde även dom här, hoppas att det är några fler som är med mig :)
 

nya kläder

| Postat i: kläder
0
Äntligen så har jag fått nya kläder. Jag är så fruktansvärt glad över att jag har fått nya kläder. Jag tror att dom kommer på fredag om jag har tur. Jag fick ett par byxor och sen en tjock tröja. 
 
Så ser dom ut. Dom kommer passa mina skor perfekt! Dom är i samma färg och det kommer bli as bra. Jag är hur glad som helst. Tack mamma för att jag fick beställa kläder. :)
 

jag kör också, är ni med mig tr

| Postat i: träning
0
Jag ser den hör bilden överallt och känner att jag ska banne mig också vara med och köra. Så nu startar jag idag med det också. Hoppas även att få med mig lite läsare som hänger på.
 
Så idaf är det 50 stycken som står på schemat. Nu jäklar såa jag plåga rumpan :)
 
 

nu kommer det eviga snacket

| Postat i: Allmänt
0
Nu kommer det här eviga snacket om att jag ska verkligen ska ta träningen på allvar och att jag ska göra det och de. Men sen så hat det alltid slutat att jag inte har gjort det. Men nu är det slut på det! Jag har faktist kommit igång med styrketräningen på onsdagar som ger mig en stor pepp till att ta tag i det andra också. Vilket jag SKA  göra nu. Det finns ingen återvändo och det finns ingen lätt väg att göra för om man ska gå ner i vikit och om man ska hålla den vikten. Så nu är det banne mig dax att göra det också. Så nu drar jag igång med träningen till 100 % och jag kommer också att ta bort läsk och godis nu till en början. Sen får jag se om jag ta bort något mer eller hur jag gör. Men det är en annan sak. Så nu hoppas jag verkligen att ni ser framemot att läsa mig  väg till att gå ner i vikit. 
 
 

Follow on Bloglovin