Ny vecka

| Postat i: Allmänt
0
Nu har ännu en till tränings vecka sparkat igång. Träningen går bra jag har nu ökat till att vara och träna 2 dagar i veckan. Så måndagar och onsdagar så är jag i gymmet och tränar. Sen så har jag ju m in utmaninge som börjar dra mot slutet. Tror att det är 4-5 dagar kvar.  Sen så ska jag dra igång en annan utmaning men jag får se vilket det blir. Men nu över till det där med socker. Det gick kanske i 2 veckor och sen så tog jag till socker. Men nu ger jag det ännu ett försök för att kunna klara det. 
 
 

dream body

| Postat i: insperation
0
Det är sjukt länge kvar tills jag är frameme vid min perfekta kropp, men man måste böjra någon gång och det har jag gjort nu!
 
 

träning till 1000 %

| Postat i: träning
0
Ikväll är det träning tills 1000 % som gäller först är det min utmaning som jag har med mig själv och idag så är det 140 stycken som ska göras. Jag kan säga till er att det börja kännas nu, det börjar bli riktigt jobbigt nu. Men jag ska kämpa på. Sen så är det styrke träning som gäller också idag. Så jag är ganska säker på att det kommer kännas rikigt ordentligt imorgon men det LÄNGTAR jag bara efter. Allt känns så mycket enklare nu med träningen. Så nu ska jag snart lägga in en till växel :)
 
 
 
 
 

gör jag fel?

| Postat i: Allmänt, kost, träning
1
Jag har börjar fundera om jag gör fel? för jag har nämligen börjar träna på gym nu 1 gång i veckan. Har tränat där i ungefär 3 veckor. Det fungerar bara bra och går hur bra som helt. Sen så har jag tagot bort en hel del socker. Jag har bland annat tagit bort läsk,godis,fika,saft,dresing,pizza,hamburgare,chips,popcorn sen så är det säker något mer. Kommer bara inte på det nu. Sen så har jag också ändrat mina frukost vanor. Jag har börjat äta keso, kestela  med bär till som frukost. Sen så äter jag inte efter klockan 9 på kvällen.  Men nu till det jag ska fråga, gör jag fel om jag gör så om jag ska gå ner i vikt? jag har hör flera olika saker och jag har börjat tvivla på att jag gör rätt. 

Nu kör jag!

| Postat i: kost, träning
1
Nu jädrans! nu har jag fått mer tips hur jag ska lyckas med min kost! Så nu ska jag köra på det till 100% ska inte fuska något om jag ska lyckas med mitt resultat! Så nu kommer jag också att lägga in en högra växel med träningen också och bli mer seriös på den frånten också.  Jag måste bara komma fram till något bra som verkligen håller i ur och skur! För nu finns det ingen undan flyckt! utan nu är det bara och tänka framåt och att jag kommer lyckas! Och jag ska bevisa för alla er där ute att jag kan fixa det här!
 

Follow on Bloglovin