Nu är det nära

| Postat i: kost, träning
0
Nu är det nära till ska prova på att fixa träning en och lite kost ändring HELT själv, vilket jag  tycker känns kanska jobbigt och läsktit.  Det är bara 8 dagar kvar tills  det är första testet, sen så har jag ingen som kan står och tjata på mig att jag inte får ge upp, har ingen som har sten koll på mig. Men det känns också faktist riktigt bra också, dels för att bevisa för mig själv att jag kan klara det här. Jag kommer skriva mer senare om vad det  som kommer att hända när jag är borta osv.
 
 
 

snälla tomten!!!!
 
 
 

God natt

| Postat i: Allmänt
0
Nu säger jag god natt iallafall. Ska se sofias änglar som är ett riktigt bra program det kan jag verkligen rekomendera till er. Men jag kan varana er att man gråter rikgti mycket till det för det är verkligen ett rörande program. För senare idag så väntas det orentlig städning av mitt rum och sen lite hemma träning hade jag tänkt att ta mig an. Men jag får se mer om det senare. 

Onsdag

| Postat i: träning
0
Idag är det onsdag och för mig så innebär det det andra tränings passet för mig. Jag kommer efter det här tränings passet så kommer jag skriva mer om min utveckling och vad jag ska börja med. Vi nämnde det sista bara så jag ska kolla av först lite med krister innan jag skriver ut något här. Men  jag kan säga er att det ser ljust ut och väldigt posetift. Vilket gör mig as taggad!  Men tränings passet i måndags gick väligt bra, tränings verkern sitter fortfarande i vilket jag tycker är helt sjukt!! Jag är jätte stolt över mig själv att jag ändå pressade mig så hårt som jag gjorde då, även att krister fortsatte tjata att jag inte skulle stanna eller vila när det blir jobbigt eller obehagligt. Vilket för mig är as bra. Men ska fortsätta med skol arbete så skiver sen. 
 

Sjuk

| Postat i: om mig
0
Hejsan alla morgon pigga läsare!
 
Jag vet att bloggen har varit död ett tag nu, att jag inte har bloggat på ett tag med det är för att jag har vart sjuk. Jag har varkligen vart dubder förkyld, och inte haft någon energi i huvud taget,. Men nu är jag frisk igen och är tillbaka. Men sen så har jag också glömt att blogga efter att jag har tränat. Jag kan säga er att det ändå har hänt mycket nu när jag inte har vart borta.   Min träning har blivit så otroligt mycket bättre nu om man jämför dom första 3 gångerna.  Jag kommer snart att skriva om min utveckling, och hur mina tankar går kring träning och hälsa nu.  Men nu är jag tillbaka och jag kommer vara mer efektiv nu om man ska jämföra med förut. 
 
bild från googel 

Follow on Bloglovin